BIER EXPEDITIE

Op zondag 12 december nemen wij jullie mee op een bierexpeditie in ons pakhuis. Hier zullen wij 4 verschillende bieren van bevriende brouwers serveren in combinatie met 4 gerechtjes. Reserveren kan via onze reserveringsmodule. 

SMOKEY SINTERKLAAS @ HOME

Onze smokey sinterklaas @ home box kan besteld worden voor zondag 5 december. Je kunt hem ophalen tussen 12.00 – 17.00 uur.  Bestellen kan via de reserveringsmodule, klik op Sinterklaas @ home.

ALL DAY MENU 

Aangezien wij vanaf heden van 12.00 – 17.00 uur geopend zijn, hebben wij een aangepaste menukaart. Zo kun je de hele dag lunchen, dineren, borrelen en genieten van een dessert, onmeunig geniet’n dus! 

KERST 2021

Het kerst menu kan geboekt worden voor Eerste en Tweede Kerstdag. Er zijn twee tijden te reserveren, 16:00 uur en 19:30 uur. Reserveren kan via de reserveringsmodule, klik op Kerstmenu 2021.

NIEUW SPECIAALBIER

We mogen het eindelijk bekend maken, wij hebben een nieuw speciaalbier; Zoete Jaapie van de tap. Wij van de Twentse Bierbrouwerij vinden dat de zomer van 2021 wel wat positiviteit kan gebruiken en introduceren daarom ons nieuwe ontwikkelde biertje; Zoete Jaapie. Het is ons achtste speciaalbier die we aan ons assortiment mogen toevoegen.

Volgens ons komen er na bittere tijden ook weer zoete tijden en daar willen we samen met jullie op proosten. Met onze Zoete Jaapie vieren wij de zomer.
Zoete Jaapie is een Session bier op basis van Twents witbier. Een ongefilterd fruitbier met een fris karakter en een soepele lichte smaak. Een fijne dorstlesser met een vleugje framboos (alc. 3.5% vol.). Perfect voor op het zonnige terras.

 

Welkom bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal!

We kunnen een heel lang verhaal vertellen, maar dat doen we niet… Kom gewoon langs en ervaar het! We hebben geen ingewikkelde menukaart en we vragen geen bizar-hoge prijzen. Oké, we hebben wel een Butchershop waar we ons eigen Twents Black Angus vlees rijpen volgens de dry-aging techniek. En ja, we brouwen ons eigen Twents bier en tappen maar liefst 8 soorten. Ohja, we hebben ook ons eigen koffielabel Twents Koffie en laten ons eigen Twents Bierbostelbrood bakken.… maar verder zijn we heel gewoon gebleven!

Bekijk onze brochure voor meer informatie:

Schrijf je in voor ons nieuwsbrief!

* indicates required