COLLEGA’S GEZOCHT

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een (bij)baan? Wij zijn op zoek naar bedieningsmedewerkers en koks. Wil jij graag in de gezelligheid werken, in een leuk team en op een toffe locatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Stuur ons een mailtje of Whatsapp als je interesse hebt en wij nodigen je graag uit voor een kennismaking.
Ben jij geïnteresseerd in de koks vacature? Kijk dan voor meer informatie op https://www.twentsebierbrouwerijproeflokaal.nl/vacatures/ 

NIEUW SPECIAALBIER

We mogen het eindelijk bekend maken, wij hebben een nieuw speciaalbier; Zoete Jaapie van de tap. Wij van de Twentse Bierbrouwerij vinden dat de zomer van 2021 wel wat positiviteit kan gebruiken en introduceren daarom ons nieuwe ontwikkelde biertje; Zoete Jaapie. Het is ons achtste speciaalbier die we aan ons assortiment mogen toevoegen.

Volgens ons komen er na bittere tijden ook weer zoete tijden en daar willen we samen met jullie op proosten. Met onze Zoete Jaapie vieren wij de zomer.
Zoete Jaapie is een Session bier op basis van Twents witbier. Een ongefilterd fruitbier met een fris karakter en een soepele lichte smaak. Een fijne dorstlesser met een vleugje framboos (alc. 3.5% vol.). Perfect voor op het zonnige terras.

 

Welkom bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal!

We kunnen een heel lang verhaal vertellen, maar dat doen we niet… Kom gewoon langs en ervaar het! We hebben geen ingewikkelde menukaart en we vragen geen bizar-hoge prijzen. Oké, we hebben wel een Butchershop waar we ons eigen Twents Black Angus vlees rijpen volgens de dry-aging techniek. En ja, we brouwen ons eigen Twents bier en tappen maar liefst 8 soorten. Ohja, we hebben ook ons eigen koffielabel Twents Koffie en laten ons eigen Twents Bierbostelbrood bakken.… maar verder zijn we heel gewoon gebleven!

Bekijk onze brochure voor meer informatie:

Schrijf je in voor ons nieuwsbrief!

* indicates required