Arrangementen

Arrangementen

Twents High Beer

TWENTS HIGH BEER

Te boeken vanaf 4 personen tot 20 personen

  • 5 proefglazen Twents speciaalbier met korte uitleg
  • Twentse bierborstelbrood met diverse dips
  • Nacho’s met cheddarsaus, guacemole en sour cream
  • Ronde met bitterballen
  • Proefplank met BBQ-ribs, Pulled Pork en kippenpoten

Prijs: € 22,50 per persoon
Duur: +/- 2,5 uur

Klik hier voor de brochure

Voor het reserveren van een tafel, het bespreken van een feest of een proeverij verzoeken wij telefonisch contact op te nemen.

Twentse Taptafel

Twentse Taptafel

Te reserveren vanaf 6 personen tot maximaal 12 personen

Tap je eigen bier aan onze taptafel. Op onze taptafel zitten twee Twentse bieren aangesloten. Twentse Oerpils voor €11,50 per liter en een Twents seizoenbier voor €15,00 per liter. De taptafel is uitsluitend te reserveren met één van de onderstaande arrangementen.

Beers & Bites                                                                                                                  € 7,50 per persoon

Beers & Burgers                                                                                                            € 13,50 per persoon

Sharing Table                                                                                                                 € 37,50 per persoon

Voor meer informatie klik hier voor de brochure

Voor het reserveren van de taptafel, verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Twents Borrel & Burger

TWENTS BORREL & BURGER

Te boeken vanaf 10 personen

Geniet van een Twents Borrel & Burger arrangement. Begin met een borrel en proef op eigen gelegenheid onze speciaalbieren aan de hand van onze bierkaarten. Natuurlijk onder het genot van lekkere borrelbites. Vervolgens wordt er afgesloten met een heerlijke burger van ons menu.

Borrelbites
• Twentse borrelplanken met gemarineerde olijven, zongedroogde tomaten, Twentse worst, kaas en Twents bierbostel brood met kruidenboter, knoflooksaus en tapenade
• Nacho’s met cheddarsaus, guacemole en sour cream

Twentse burgers
• Mung Bean Falafel Burger (vega)
• Crispy Chicken Burger
• Pulled pork burger
• Twents Black Angus Steak Burger met Twents zolderspek en kaas

Dranken
Dranken serveren wij op basis van nacalculatie.

Prijs: € 18,00 per persoon

Twents Bierbuffet

TWENTS BIERBUFFET (all-in arrangement)

Uitsluitend te boeken vanaf 25 personen

Ontvangst met koffie/thee
Vier proefglazen Twents speciaalbier
Uitgebreid warm- en koud buffet uit de Twentse keuken
Onbeperkt dranken uit het Hollands drankenassortiment

Prijs: € 52,50 per persoon
Duur: 4 uur

Voor het reserveren van een tafel, het bespreken van een feest of een rondleiding verzoeken wij op telefonisch contact op te nemen.

Twents Bier & BBQ

Twents bier & Grillmasters BBQ

Genieten van Twents speciaalbier en een Grillmasters BBQ? Bij de Twentse Bierbrouwerij staan ze voor u klaar. Frank Hendriks en Erik Petersen wonnen in de zomer van 2016 het RTL4 programma Grillmasters en laten u graag zien waarom zij deze titel hebben verdiend. Heerlijk vlees, perfect gemarineerd en op de juiste manier gebakken, dat is waar het bij een BBQ met Grillmasters specialiteiten om gaat. Bier en BBQ

All-in belevenis

Reserveer een all-in arrangement en geniet 4 uur onbeperkt van de speciaalbieren uit Twente en een heerlijke Grillmasters BBQ. We laten u kennis maken met de Twentse bieren aan de hand van een bierproeverij. Aansluitend bereiden de grillmasters hun lekkerste specialiteiten op de smoker en kunt u genieten van een heerlijke BBQ op het gezellige terras. Onze grillmasters BBQ zijn van mening dat goed vlees het best samengaat met een lekker ambachtelijk gebrouwen biertje uit de regio. Boordevol natuurlijke ingrediënten uit Twente.

TWENTS BIER & BBQ (all-in arrangement)

Uitsluitend te boeken vanaf 25 personen

– 4 uur onbeperkt dranken uit het Hollands drankenassortiment &  uitgebreide BBQ met Grillmaster specialiteiten

Prijs: € 55,00 per persoon. Duur: 4 uur 

Grillmasters aan de slag

Ook eens genieten van een Grillmasters BBQ? Arrangementen zijn te boeken vanaf 25 personen. Zo geniet u samen met uw gezelschap van al het lekkers dat de Twentse Bierbrouwerij u te bieden heeft!

Catering op locatie

BBQ catering met grillmasters specialiteiten

te boeken vanaf 40 personen

Op zoek naar een Bier & Grillspektakel op locatie?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u uw gasten graag een mooi feest laten beleven, maar doet u zelf liever “heanig an”? Kies dan voor ons BBQ catering arrangement. Heerlijk genieten van diverse warme gerechten, salades en sauzen in combinatie met een echt Twents speciaalbiertje. De BBQ catering kan zowel op onze unieke locatie in Hengelo verzorgd worden, als op diverse andere locaties in Twente. Met ons catering arrangement verzorgen wij altijd een bier en BBQ spektakel op ieder gewenste locatie. Vier uw personeelsfeest of zakelijke bijeenkomst op uw de locatie van uw bedrijf en het evenement valt binnen de werkkostenregeling (WKR).

Tot in de puntjes goed geregeld

Van het eten en drinken tot het personeel en de aankleding. Wij verzorgen het complete plaatje zodat u samen met uw gasten kunt genieten. Het Bier en BBQ catering arrangement is gebaseerd op 4 uur en te boeken vanaf 40 personen. De combinatie van de originele Beertruck met eigen gebrouwen Twents speciaalbier, de zelf ontworpen Smokin’ Beerbarrels met eigen Twents Black Angus vlees en de Twentse gastvrijheid maakt het samen tot een geslaagd evenement.

BBQ catering boeken

De BBQ catering arrangementen in Twente zijn volledig verzorgd. Uiteraard is het mogelijk om de arrangementen op maat te maken aan de hand van specifieke wensen en behoeften. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Smokin’ Roadtrip arrangement
Prijs: € 67,50 per persoon
Duur: 4 uur

Klik hier voor de brochure

Inclusief:
Grillmasters BBQ met Twentse producten
Onbeperkt dranken uit het Hollands drankenassortiment
Huur Beertruck en Smokin’ Beerbarrels
Voorbereidingskosten
Personeelskosten