Bierproeverij in Twente

Bierproeverij in Twente

Een leuk en gezellig uitje, dat ook nog eens informatief is? Boek dan eens een bier proeverij in Twente. Samen proeven van een drietal soorten Twents speciaal bier, een lekkere plank met kaas en worst én genieten van een interessant verhaal over de Twentse Bierbrouwerij. Wie wil dat nou niet?

Wat gaan we nu beleven?
Het Twents speciaal bier dat we u voorzetten tijdens de bierproeverij in Twente is met passie gebrouwen. In onze ambachtelijke bierbrouwerij in Hengelo brouwen we met de beste grondstoffen uit Twente heerlijke natuurzuivere kwaliteitsbieren. Deze bieren zijn stuk voor stuk voorzien van een geheel eigen, unieke smaak. Iets dat u zelf ook zult ervaren tijdens de bierproeverij in Twente.

Wie is de winnaar?
De bierproeverij in Twente duurt ongeveer anderhalf uur en is zowel informatief van aard, als heel gezellig. U krijgt in de brouwerij in Hengelo de taak van een echte keurmeester en beoordeelt drie van onze heerlijke bieren. Aansluitend proost u met het hele gezelschap nog één keer met het bier dat jullie tijdens de bierproeverij het best beoordeelden. Zo doen we dat in Twente!

Bekijk hier onze andere arrangementen, waaronder: Twents high beer, sharing bierdiner, bier buffet, catering op locatie en meer!