Bouwvakborrel

BOUWVAKBORREL ARRANGEMENT

Voor de zakelijke markt hebben we een corona-proof bouwvak borrel arrangement. Luid samen met je collega’s de zomer in, in onze Twentse Biertuin. Helemaal corona-proof. In festivalstijl. Stel je even voor: groene omgeving, zonnetje, laid-back sfeertje, muziek, buckets Twents bier en Grillmasters die low & slow BBQ food voor je bereiden. Zie je het al voor je?
Op 1,5 meter afstand natuurlijk. Dat wel.

Arrangement
Het arrangement is op basis van 3 uur inclusief onbeperkt dranken en een BBQ-box.
Kosten zijn € 42,50 per persoon. 

Locatie
De bouwvakborrel vindt plaats in de Twentse Biertuin. Verplaatsen naar binnen is enkel mogelijk in overleg, in verband met beperkte beschikbaarheid vanwege corona-maatregelen.

Reserveren
Reserveren vanaf minimaal 25 personen.
Reserveren kan op donderdag t/m zondag vanaf 15.00 uur. Andere dagen en tijden op aanvraag.

Soepele annuleringsvoorwaarden
Wij begrijpen heel goed dat u in deze onzekere tijd huiverig bent om iets te reserveren. De overheid geeft immers ook aan dat versoepelingen onder voorbehoud zijn. Daarom hebben we aangepaste annuleringsvoorwaarden voor nieuwe boekingen.

  • Uw reservering kan kosteloos geannuleerd worden als blijkt dat deze door de aangescherpte corona-maatregelen niet door zou mogen gaan.
  • Bij slecht weer kunt u uw reservering tot 3 dagen van tevoren kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum.
  • Als om andere reden geannuleerd wordt, gelden de normale KHN annuleringsvoorwaarden.
  • Er wordt geen aanbetaling gevraagd. Betaling geschied op locatie contant of per pin/creditcard.

Er wordt 1 rekening opgemaakt, deze kan niet gesplitst betaald worden.

Fast-service concept
Vanwege aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus werken wij met een fast-service concept in de Twentse Biertuin. Het eten serveren we in een 1-persoons BBQ-box (disposable) en dranken serveren we in ijsemmers met plastic glazen. Zo proberen wij het aantal contactmomenten tot een minimum te beperken.

1,5 meter afstand
Wij houden ons aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM en vragen onze gasten dat ook te doen. Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere gasten en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Wij zorgen ervoor dat de tafels op gepaste afstand opgesteld staan.

Blijf thuis bij klachten
Heeft u of één van uw gezinsleden één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan verzoeken wij u om thuis te blijven.

Hygiëne protocol
De ferme handdruk is ingeruild voor een brede glimlach en hoesten doen wij in onze elleboog en natuurlijk wassen wij regelmatig onze handen.
Verder werken wij met een aangescherpt hygiëne protocol voor onze medewerkers. In zowel onze keukens als in de bediening dragen wij handschoenen en is er een duidelijke ‘wijk- en taakverdeling’ om het aantal contactmomenten tot een minimum te beperken.