Jubileumfeest

Feestzaal huren in Twente

Feestzaal huren in Twente? In het Overijsselse Hengelo bevindt zich een prachtige locatie waar u fantastisch feest kunt vieren. De Twentse Bierbrouwerij bevindt zich in het monumentale fabriekscomplex van Hazemeijer Hengelo en is modern ingericht. Door de combinatie van oude en nieuwe elementen is het een unieke en inspirerende feestlocatie.

Voor ieder wat wils

Het fabriekscomplex Hazemeijer in Twente beschikt over diverse ruimtes in verschillende groottes. De foyer is een perfecte besloten ruimte en te huren voor feesten en partijen tot honderd personen. Liever een grotere feestzaal huren in Twente? Ook dat kan bij de Twentse Bierbrouwerij. De foyer in combinatie met de theaterzaal biedt plek voor ruim 250 gasten. De ruimtes zijn naar wens in te richten inclusief dansvloer, par en podium.

Binnenkort een feestzaal huren in Overijssel

Wilt u weten wat de exacte mogelijkheden zijn als u besluit een feestzaal te huren in Twente? Neem dan even contact met ons op. Wij zetten een en ander graag uiteen. Van een volledig verzorgd dansfeest tot een kleinschalige borrel, een feestzaal huren in Twente bij de Twentse Bierbrouwerij pakt altijd goed uit.