KEVERUITJE

Heeft u een doelgroep met brede interesses en veel leeftijdsverschil? Dan is een Keverrally zeer aan te raden. Samen rijden in de populairste oldtimer ter wereld, de Volkswagen Kever, is voor iedereen leuk!De prachtige omgeving in Twente met haar kleine weggetjes leent zich uitstekend voor een mooie Classic Rally. En uiteraard mag iedereen met een B-rijbewijs zelf rijden in onze oldtimer kevers om dat “Seventies gevoel” te beleven!

De puzzelroute zet jullie team aan het werk, want samen moet je de route proberen te vinden met uiteenlopende navigatie technieken. Onderweg ontdek je mooie bezienswaardigheden, voeren jullie diverse opdrachten uit en genieten jullie van een drankje op een gezellig terras. Ook aan competitie is gedacht want elk team ontdekt diverse uitdagende groepsopdrachten! Wie is het snelst? Een bijzondere middag met nostalgie, teamgevoel en toeren…Aan het einde sluiten we af met een gezellige borrel bij de Twentse Bierbrouwerij en wordt de winnende equipe bekend gemaakt. Voor hen is er een leuke prijs! En weer of geen weer: 100% droog garantie!

  • Activiteit van 3,5 uur inclusief begeleiding en kevers
  • Teambuilding & actief
  • Outdoor
  • 12 tot 60 personen

DUUR: +/- 3,5 UUR  |  PRIJS: € 91,50 PER PERSOON 

Arrangement 

De activiteit wordt gecombineerd met één van onze arrangementen of een restaurant reservering. Bekijk op de algemene activiteiten pagina ons foodbook.Daarin staan al onze arrangementen beschreven inclusief de prijzen.