Bruiloften

Trouwen in Hengelo bij De Twentse Bierbrouwerij

Wat is er nou leuker dan een eigen hippe bruiloft in het hart van Twente? Een prachtige locatie, bierbrouwerij, festivaltent, stoere BBQ… zien jullie het al voor je? Dan is de onze locatie echt iets voor jullie! Wij regelen een complete bruiloft voor jullie bij de ambachtelijke bierbrouwerij van Twente: de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo.

Voor meer informatie check onze trouwbrochure en voor een goede sfeerimpressie bekijk ons lookbook.

Officiële trouwlocatie in Twente

Twentse Bierbrouwerij is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Op de Moutzolder, in het Pakhuis maar ook onder onze prachtige tent kan de huwelijksceremonie met ambtenaar voor de burgerlijke stand plaatsvinden. Een bijzondere plek voor een bijzondere dag!

Ook na het officiële gedeelte hebben wij alle ingrediënten in huis voor de perfecte trouwdag. Of jullie nu de voorkeur geven aan een klein gezelschap of het groots aan willen pakken, Twentse Bierbrouwerij past altijd. Onze koks zorgen met veel passie voor het culinaire gedeelte.

Hoe we werken

Leuk dat jullie gaan trouwen! Dat betekent dat jullie veel moeten regelen, waaronder een unieke locatie waar jullie deze onvergetelijke dag willen vieren. De Twentse Bierbrouwerij biedt vele mogelijkheden. Het voltrekken van het huwelijk, het vieren van een uniek trouwfeest, maar ook de borrel en het diner, het kan allemaal bij ons!

Kennismaking
We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. We bespreken jullie wensen, informeren jullie uitgebreid, denken creatief met jullie mee en geven jullie met veel plezier een rondleiding op onze prachtige locatie. Jullie krijgen een rondleiding op de locatie waarna een persoonlijk gesprek volgt om de wensen en eisen door te spreken.

Offerte en reserveren
Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek sturen wij een offerte op maat.

Nadat wij de offerte hebben verstuurd, houden we contact voor eventuele vragen, advies en wijzigingen. De offerte kan maximaal drie keer worden gewijzigd. Uiteraard kunnen er altijd nog kleine wijzigingen of aanpassingen worden gedaan na de definitieve offerte. Het reserveren van de locatie dient schriftelijk te worden vastgelegd. Jullie ontvangen een bevestigingsformulier per e-mail.

Voor aanvang
Wij gaan uit van maximaal drie gesprekken ter voorbereiding van het huwelijksfeest.
Ongeveer twee weken voor aanvang van het huwelijksfeest bespreken we de laatste details, zoals de definitieve aantallen, programmatijden en overige specifieke punten.

Op de dag zelf
Op de grote dag zelf hebben wij voor jullie één aanspreekpunt die de hele dag aanwezig zal zijn, wel zo handig voor jullie! Niks is te gek voor ons personeel en met onze jarenlange ervaring weten we van elke bruiloft iets unieks te maken.

Bezichtiging inplannen

Hartelijk dank voor jullie interesse in de Twentse Bierbrouwerij! Vul voor het inplannen van een vrijblijvende bezichtiging onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met jullie op om een afspraak te maken. Jullie mogen ons natuurlijk ook altijd bellen op 074 250 06 81.

    Foto’s door Chantal van den Berg, Made by Merlin & Denise Leuveld