Bruiloften

Trouwen in Hengelo bij De Twentse Bierbrouwerij

Wat dacht je van het organiseren van een  bruiloft in het bruisende hart van Twente? Stel je eens voor: een betoverende locatie, een bierbrouwerij, een festivaltent, een sfeervolle BBQ… Zie je het al voor je? Dan is onze locatie precies wat jullie zoeken! Bij de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo verzorgen wij graag jullie complete bruiloft.

Voor meer details, bekijk onze trouwbrochure en neem een kijkje in ons lookbook.

Officiële trouwlocatie in Twente

De Twentse Bierbrouwerij is een erkende trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Of het nu op de Moutzolder is, in het Lagerhuis of onder onze prachtige tent, hier kan de huwelijksceremonie met de ambtenaar van de burgerlijke stand plaatsvinden. Een unieke setting voor een onvergetelijke dag!

Ook na de officiële plechtigheid hebben wij alles in huis om jullie trouwdag perfect te maken. Of jullie nu kiezen voor een intiem gezelschap of een groot feest, de Twentse Bierbrouwerij past zich moeiteloos aan. Onze chefs zorgen met passie voor het culinaire aspect

Hoe we werken

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Nu is het tijd om alles te regelen, inclusief een unieke locatie voor jullie grote dag. Bij de Twentse Bierbrouwerij zijn er tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om de huwelijksceremonie, een spetterend feest, een borrel of een diner, bij ons kan het allemaal!

Kennismaking
We starten met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen, geven we uitgebreide informatie, denken we creatief met jullie mee en geven we graag een rondleiding op onze prachtige locatie. De rondleiding en het gesprek vinden op hetzelfde moment plaats.

Offerte en reserveren
Na de kennismaking sturen wij een op maat gemaakte offerte.
We blijven beschikbaar voor vragen, advies en eventuele wijzigingen. De offerte kan tot drie keer toe worden aangepast. Na de definitieve offerte kunnen er nog steeds kleine wijzigingen worden aangebracht. De locatie wordt vastgelegd middels een schriftelijke reservering.

Voorbereiding
We plannen maximaal drie gesprekken ter voorbereiding van jullie huwelijksfeest in. Ongeveer twee weken voor de grote dag bespreken we de laatste details, zoals definitieve aantallen, tijdschema’s en andere specifieke wensen.

Op de dag zelf
Op de grote dag zelf hebben wij voor jullie één aanspreekpunt die de hele dag aanwezig zal zijn, wel zo handig voor jullie! Niks is te gek voor ons personeel en met onze jarenlange ervaring weten we van elke bruiloft iets unieks te maken.

Bezichtiging inplannen

Hartelijk dank voor jullie interesse in de Twentse Bierbrouwerij! Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen en een kennismaking te plannen. Natuurlijk kunnen jullie ons ook altijd bellen op 074 250 06 81

    Foto’s door Chantal van den Berg, Made by Merlin & Denise Leuveld