Ruimtes

Ruimtes

Vier uw feest bij de Twentse Bierbrouwerij!
De onderstaande ruimtes zijn exclusief af te huren voor feesten en partijen:

  • Het Ketelplein
  • Het Lagerhuis
  • Het Pakhuis
  • De Moutzolder

Afhankelijk van de aanvraag rekenen wij een zaalhuur (dit is niet van toepassing voor Het Ketelplein)

Het Ketelplein
Het Ketelplein is gesitueerd in het midden van ons pand. Deze ruimte beschikt over een bar en heeft uitkijk op onze Asado keuken. Het Ketelplein is niet helemaal af te sluiten maar is wel zeer geschikt voor kleine borrels, recepties en verjaardagen.

Het Lagerhuis
Het Lagerhuis zit gesitueerd aan de achterkant van het pand en heeft een prachtig uitzicht op de vijver. De ruimte beschikt over een eigen ingang en is afsluitbaar middels grote glazen deuren. Het Lagerhuis is perfect voor workshops, private dining, besloten recepties en feesten.

Het Pakhuis
Het Pakhuis is de perfecte ruimte voor uw productpresentatie, receptie of bedrijfsfeest.
De imposante open ruimte met oude details in combinatie met een stoere en hippe inrichting zorgen voor een prachtige entourage. Het Pakhuis beschikt over een eigen terras dat bereikbaar is via openslaande deuren. De ruimte is voorzien van een vide, bereikbaar via trap. Net zoals de begane grond beschikt de vide ook over een bar.

De Moutzolder
De Moutzolder is gevestigd op de eerste verdieping en bereikbaar met zowel lift als trap. De ruimte heeft een prachtige gieten vloer en is voorzien van balkon met vijverzicht.