Feesten

Unieke feestlocatie in Twente

Dé feestlocatie in Twente? Die vindt u natuurlijk in Hengelo! Op monumentale fabriekscomplex Hazemeijer Hengelo vindt u de Twentse Bierbrouwerij. Een prachtige feestlocatie in hartje Overijssel waar oude industrie en moderne faciliteiten perfect samengaan. De feestlocatie heeft voldoende ruimte voor een groot aantal personen en biedt volop gelegenheid voor een prachtig feest. Of het nu om een personeelsfeest, een verjaardag of een trouwerij gaat. De Twentse Bierbrouwerij is de mooiste feestlocatie van Twente.

Let the party begin!

Feesten op de Twentse Bierbrouwerij, daar wordt nog lang over gesproken. Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal biedt diverse besloten ruimtes waar u samen met uw gezelschap een heerlijke middag, avond of dag kunt beleven. De verschillende ruimtes kennen veel mogelijkheden en een diversiteit in capaciteit. Voor zowel kleine als grote gezelschappen bieden wij een passende en unieke feestlocatie met ruimte voor bar, podium en dansvloer. Dit alles samen maakt van de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo dé feestlocatie van Twente. Voor een select gezelschap hebben we wat kleinere ruimtes. Voor echt grote gezelschappen hebben wij vele unieke feestlocaties met voldoende ruimte voor een bar, een podium of zelfs een dansvloer. Dit alles samen maakt van de brouwerij in Hengelo dé feestlocatie van Twente.

Geheel naar wens

Uiteraard serveren wij op onze feestlocatie in Twente ons lekkere speciaalbier. Ambachtelijk gebrouwen op de locatie waar u zich bevindt. Daarnaast hebben we op de feestlocatie in Overijssel ook de beschikking over diverse andere drankjes, lekkere hapjes en gezellige bediening. Wilt u een onvergetelijk feest op onze feestlocatie in Twente organiseren inclusief heerlijke hapjes, Twentse speciaalbieren, entertainment, gastvrije bediening en meer? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

“We hebben het ontzettend leuk gehad bij jullie.”

Heerlijk gegeten & gedronken en daarna flink gefeest. Het maakte onze dag echt compleet!
Vanuit de gasten ook vele complimenten ontvangen over jullie eten, drinken en service!
We komen vast nog wel weer een keer eten of borrelen bij jullie!

Mr & Mr.s Nijhof

“Wij waren meer dan zeer tevreden over de door jullie verleende diensten en service.”

Een volgende keer zullen wij jullie zeker benaderen.
Onze gasten en wij zelf hebben genoten van de koffie/cake, lekkere broodjes, salades en drankjes welke door het personeel met een continue glimlach op het gezicht werd aangeboden.

Marianne, Element