Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen op locatie

Voor een geslaagd bedrijfsfeest, congres, beurs, productintroductie en vergaderen moet u bij de Twentse Bierbrouwerij proeflokaal zijn: u vraagt wij draaien! Voor ieder evenement de juiste ruimte.

Voor meer informatie of het bespreken van een zakelijk evenement verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen.

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Op het industriële erfgoed terrein van Hazemeijer Hengelo kunt u terecht voor een bedrijfsfeest op een unieke plek. Door de vele ruimtes op het terrein ligt de maximum capaciteit hoog, tot 4.000 personen.

Een professioneel symposium? Dat kan. Een onvergetelijk bedrijfsfeest? Geen probleem. Workshop? Ook dat is mogelijk. Hazemeijer Hengelo is een perfecte locatie voor uw meeting & events. Industrieel erfgoed gecombineerd met de modernste faciliteiten. Ruimte voor 20 tot 4.000 personen, helemaal in te vullen naar uw wensen.

Meer weten over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Congres

CONGRES

De grote fabriekshallen op Hazemeijer Hengelo zijn zeer geschikt voor een (meerdaags) congres. De multifunctionele locatie maakt het mogelijk om diverse hallen, zalen en andere creatieve ruimtes te koppelen en te combineren naar gelang de invulling van uw congres.

Hazemeijer Hengelo biedt ruimte aan 20 tot 4.000 gasten en geeft u de beschikking over meer dan acht diverse zalen en sub zalen.

Meer weten over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wie gingen u zoal voor in 2016 en 2017?
AkzoNobel, B&S Industrieel Onderhoud, Rabobank, Carmel College, Dura Vermeer, Eaton, Friesland Campina, Foseco, Gemeente Hengelo, Gullimex, Kune Group, Mediant, Munsterhuis, Norma Groep, Prescan, Provincie Overijssel, ROC van Twente, Rosen Group, RTV Oost, RUD, Saxion, Siemens, Solar, Thales, Universiteit van Twente, VMO en ZGT

Referentie – Interreg congres (19 november 2014) – INCAS3

Onze samenwerking met Twents Proeflokaal hebben wij zeer positief ervaren. Naast de kwaliteit van de catering is met name het werken met de medewerkers erg prettig. Mede dankzij Twents Proeflokaal heerste er een ontspannen en prettige werksfeer. De catering was tot in de puntjes verzorgd, van het food en dranken tot aan de aankleding van de buffetten.

Beurs

BEURS

Met 5.000 m2 vlakke vloer ruimte zijn de hallen op Hazemeijer Hengelo zeer geschikt voor diverse beurzen. De industriële en lichte uitstraling van de fabriekshallen creëren een bijzonder setting voor uw beurs. Doordat er diverse uitwijkmogelijkheden zijn, heeft u de mogelijkheid aparte ruimtes in te richten voor verkoopdemonstraties, workshops of verkoopgesprekken.

Meer weten over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Productpresentatie

Productpresentatie

Van auto tot en met de nieuwste lingerie. Hazemeijer Hengelo biedt de perfecte ruimte voor uw productpresentatie. Voor de lancering van een product zijn de fabriekshallen en/of overige ruimtes zeer geschikt.

Meer weten over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vergaderen Hazemeijer Hengelo

Vergaderen Hazemeijer Hengelo

Vergaderen en presenteren op een unieke locatie!
Inspirerende vergaderruimtes voor 4 tot 50 personen per zaal vindt u op het terrein van Hazemeijer Hengelo.

De vergaderruimtes (meetingspaces) kunnen door iedereen geboekt worden voor een zeer scherp tarief. Zo kunt u de ruimtes ook gebruiken voor uw bedrijfspresentatie of workshop. Er zijn kleinere ruimtes beschikbaar die geschikt zijn voor 2 tot 8 personen en er zijn zalen wel tot 50 personen per zaal plaats kunnen nemen.

Indien u een grotere groep mensen wilt uitnodigen, bijvoorbeeld voor een congres of een presentatie, kunt u ook gebruik maken van de fabriekshallen.

De zaalhuur verloopt via Hazemeijer Hengelo. Wilt u meer weten? Neem dan contact op via info@hazemeijerhengelo.nl.