Restaurant

Wij bieden een unieke formule: een prachtige oude boerderij in combinatie met een stoere brouwerij, hip interieur en ambachtelijke keuken met Twentse producten. In het proeflokaal van de Twentse Bierbrouwerij kunt u genieten van gerechten tegen een sympathieke prijs. Met liefde bereid door onze enthousiaste koks. Of geniet van de lekkerste bieren van de Twentse Bierbrouwerij in ons Proeflokaal. Voor het bespreken van een feest of catering verzoeken wij om telefonisch contact op te nemen.

LUNCH & DINER

Van dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 12.00 uur voor koffie, gebak & lunch. Verder bent u van harte welkom voor een borrel en vanaf 17.00 uur serveren we ALC diner in ons restaurant. Onderstaand treft u de ALC menukaart.

Ieder gerecht proberen wij op een eerlijke en pure wijze te bereiden en aan u te presenteren. Zonder poespas en altijd met oog voor kwaliteit. What you see is what you get! U ziet dit terug aan onze koks die de verschillende gerechten à la minute voor u bereiden in onze open keuken met Asado.

VOOR GROEPEN KLIK HIER