Restaurant

Wij bieden een unieke formule: een prachtige oude boerderij in combinatie met een stoere brouwerij, hip interieur en ambachtelijke keuken met Twentse producten. In het proeflokaal van de Twentse Bierbrouwerij kunt u genieten van gerechten tegen een sympathieke prijs. Met liefde bereid door onze enthousiaste koks. Of geniet van de lekkerste bieren van de Twentse Bierbrouwerij in ons Proeflokaal. Voor het bespreken van een feest of catering verzoeken wij om telefonisch contact op te nemen.

LUNCH & DINER

De menukaart van de Twentse Bierbrouwerij is breed opgezet. Ieder gerecht proberen wij op een eerlijke en pure wijze te bereiden en aan u te presenteren. Zonder poespas en altijd met oog voor kwaliteit. What you see is what you get! U ziet dit terug aan onze koks die de verschillende gerechten à la minute voor u bereiden in onze open keuken met Asado.

DINER voor grote groepen

Bent u op zoek naar een diner of arrangement voor grote groepen?
Wij hebben een aangepaste a la carte kaart voor groepen vanaf 20 personen. De invulling hiervan vindt u via de onderstaande knop ‘menu groepen’.
Verder bieden wij diverse samengestelde menu’s en arrangementen aan. Voor meer informatie check onze groepen en arrangementen pagina.