Bruiloften

Trouwen in Hengelo bij De Twentse Bierbrouwerij

Jullie gaan binnenkort trouwen in Hengelo en zijn nog op zoek naar een prachtige trouwlocatie in Twente? Bij de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo beschikken we over een inspirerende trouwlocatie die sinds 2015 officieel erkend is. Wij maken jullie dag onvergetelijk en hebben voor ieder gezelschap een passende ruimte. Of jullie nu met 10 gasten komen of met 200, op onze schitterende trouwlocatie is plaats voor iedereen.

Bruiloft Twente

Wanneer jullie ervoor kiezen om bij ons in Hengelo te trouwen, zal de dag geheel naar wens verlopen. De locatie kent een interessante sfeer, dankzij de combinatie van industrieel erfgoed en een stoere brouwerij. De hippe inrichting, het heerlijke eten en de vele mogelijkheden om jullie trouwen in Hengelo uniek te maken, maken van onze Twentse bierbrouwerij de perfecte trouwlocatie.

Live your dreams

De Twentse Bierbrouwerij maakt al jullie dromen waar. Trouwen bij ons in Hengelo wordt precies zoals jullie wensen. Van de plechtigheid overdag, het eten nadien en het feest dat volgt. Meer weten over de mogelijkheden voor een bruiloft in Twente? Neem dan even contact met ons op.

“Wat hebben we een heerlijke dag gehad!
Het was echt fantastisch!”

Heb me echt druk om ‘niets’ gemaakt… de gasten vonden de locatie, ceremonie, sfeer en eten echt geweldig! Ze hebben genoten!
Wij willen jullie ook ontzettend bedanken
voor de gastvrijheid!
We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

Fam. Nijkamp