Personeelsuitjes in Overijssel

Personeelsuitjes in Overijssel

 

Op zoek naar het perfecte personeelsuitje in Overijssel? Bij de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo weten we er altijd een geslaagde gelegenheid van te maken. Wat de reden voor uw uitje ook is, wij zorgen dat het tot in de puntjes verzorgd is.

Industriële locatie
De Twentse Bierbrouwerij is gesitueerd op het erfgoed terrein van Hazemeijer in Hengelo. Voor ieder personeelsuitje in Overijssel dé perfecte plek. Ons terrein bevindt zich midden in Twente en beschikt over veel diverse ruimtes met verschillende capaciteiten. Komt u voor een presentatie, vergadering, een workshop of een grandioos bedrijfsfeest? Er is altijd een geschikte ruimte voor uw personeelsuitje in Overijssel. De unieke combinatie van industrieel erfgoed en de moderne ruimtes maken van de Twentse Bierbrouwerij een prachtige locatie.

Originele personeelsuitjes in Overijssel
Onze bierbrouwerij in Twente biedt ruimte voor personeelsuitjes van 20 tot 4.000 personen. Ieder personeelsuitje is geheel naar wens in te vullen en beschikbaar voor ieder budget. Wij hebben diverse arrangementen waar u van kunt genieten, maar organiseert u liever zelf uw personeelsuitje in Overijssel dan kan dat ook. Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden voor een personeelsuitje in Overijssel? Neem dan contact met ons op.

Ook voor beurzen, congressen, presentaties en vergaderingen kunt u terecht bij ons. Bekijk de zakelijke mogelijkheden hier!